Att ge en hint.

Vi hade två vaser på köksbordet med vackra blommor. Buketten som anlände till vår dörr förra veckan som en fin gest och krya på hälsning från min mans släktingar på västkusten var enorm så jag delade på den. Nu hade blommorna börjat vissna och såg riktigt ledsna ut så de hamnade tyvärr i sopkorgen och jag skrev det till maken när han var ute på ärenden, hint hint.

Så, när han kom hem fick jag inte mindre än tre! buketter med tulpaner som jag delade upp och nu kan njuta av här vid sekretären när jag sitter och skriver, i köket då det står en stor rund vas med tulpaner i blandade färger på köksbordet och uppe i vardagsrummet där en vas är fint placerad bredvid TVn.

Jag älskar tulpaner. De är enkla men vackra. De skänker så mycket glädje och löfte om ljusare tider. Jag börjar så smått längta efter vår och sommar men samtidigt så njuter jag av att vi har en sån härlig och snörik vinter. Sonen kom hem idag, jag hämtade honom på skolan i eftermiddag och det första vi gjorde var att ta på oss täckbyxor och så gick vi ut på baksidan och började skotta en gång som sträckte sig från vår altan fram till trädet. Där hänger det nämligen en fågelmatare och det var dags att fylla på den så småfåglarna blir nöjda och glada och sen skottade jag så det stod härliga till så vi har börjat bygga en snökoja till unga herrn och ni kan ju gissa vad glad han blev. Jag fixade en stol och en soffa också och han har redan börjat planera vad han ska göra där imorgon.

Nu sover han, maken spelar nere i gillestugan och jag ska gå upp och sätta mig i soffan och kolla på Grey´s anatomy. Jag har börjat se serien från början för ett tag sedan och är nu inne på säsong 8.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s